2105025337 Λεωφόρος Πετρουπόλεως 49 & Ρωμανού 1 (Είσοδος), Ιλιον nicklekakis0@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 

Βιογραφικό
Ιατρική Μονάδα Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Πόνου - Φυσικοθεραπεία
& Αποκατάσταση Ίλιον Αττική


Ο ιατρός Νικόλαος Γ. Λεκάκης φυσίατρος - αθλητίατρος - ειδικός ιατρός αντιμετώπισης μυοσκελετικών παθήσεων γεννήθηκε στην Πετρούπολη.
 
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετά το αγροτικό και την στρατιωτική του υπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις, ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική και στην Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, έλαβε το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης European Board of Physical Medicine and Rehabilitation.
 
Βαθύς γνώστης της κλασικής Ιατρικής, συνδυάζει την Δυτική επιστήμη με άλλες μεθόδους θεραπείας όπως βελονισμό, οζονοθεραπεία, μεσοθεραπεία για τις οποίες έχει λάβει ειδική μετεκπαίδευση, με γνώμονα πάντα την αντιμετώπιση του πόνου του ασθενούς και της βελτίωση της πάθησής του. Από το 2007 που ίδρυσε την Ιπποκράτειο Ιατρική Αποκατάσταση αφιερώνει το χρόνο του στον ασθενή, την εκπόνηση εργασιών και την προώθηση καινοτόμων μεθόδων θεραπείας. 
 
Έχει διατελέσει συμμετέχων και ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων ελληνικών και διεθνών με αντικείμενο την αποκατάσταση ορθοπαιδικών και νευρολογικών παθήσεων και την διαχείριση του πόνου.
 
Μέλος μεταξύ άλλων της Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.
>