2105025337 Λεωφόρος Πετρουπόλεως 49 & Ρωμανού 1 (Είσοδος), Ιλιον nicklekakis0@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 
 
Ιπποκράτειος Ιατρική Αποκατάσταση
Ιατρική Μονάδα Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Πόνου - Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Ίλιον Αττική

Ιατρική Αποκατάσταση είναι η ιατρική εκείνη ειδικότητα που έχει ως κύριο στόχο να ενισχύσει τη λειτουργική ικανότητα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων που υποφέρουν από προβλήματα στα οστά, στους μύες και στα νεύρα. 
 
Η ιατρική μονάδα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης ''Ιπποκράτειος Ιατρική Αποκατάσταση'' μπορεί να καλύψει κάθε περίπτωση πάθησης ή διαταραχής στο χώρο της αποκατάστασης από το απλό ορθοπεδικό πρόβλημα μέχρι τη βαριά νευρολογική δυσλειτουργία με έμφαση και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου κάθε αιτιολογίας.
 
Το Ιατρείο μας το οποίο εδρεύει στο Ίλιον Αττικής, αποτελεί έμπνευση του φυσίατρου - αθλίατρου Νικολάου Λεκάκη και είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει φυσικοθεραπευτικό τμήμα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, θεραπευτικό γυμναστήριο και ειδικά θεραπευτικά τμήματα, προσφέροντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς. Αποτελεί έναν καλαίσθητο και ευχάριστο χώρο που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κάνει τον ασθενή να νιώθει άνετα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. 
 
Βλέποντας τον ασθενή ως μια ολότητα και κυρίως λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού και όχι μόνο το μέρος αυτού που πάσχει, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος με ακρίβεια και να προτείνουμε την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση.

Στο κέντρο μας πέρα από υψηλού επιπέδου φυσικοθεραπεία εφαρμόζονται και άλλες επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες όπως βελονισμός οζονοθεραπεία, μεσοθεραπεία, πάντα με εξειδικευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση και στόχο την ολοκληρωμένη θεραπεία και αντιμετώπιση του πόνου του ασθενούς.
 
   
Ιατρική Μονάδα Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Ίλιον Αττική
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ:
 Υπευθυνότητα
 Ποιότητα
 Επαγγελματισμός
 Επιστημονική Κατάρτιση
 Εξοπλισμός
 Αποτελεσματικότητα