2105025337 Λεωφόρος Πετρουπόλεως 49 & Ρωμανού 1 (Είσοδος), Ιλιον nicklekakis0@gmail.combanner imagebanner image
...
 

Ιπποκράτειος Ιατρική Αποκατάσταση
Ιατρική Μονάδα Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Πόνου - Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Ίλιον Αττική


Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας. Στόχος μας είναι να γνωρίσετε τις υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται στο κέντρο μας “Ιπποκράτειος Ιατρική Αποκατάσταση” στο Ίλιον Αττικής αλλά και να ενημερωθείτε γύρω από τις παθήσεις των νεύρων, των μυών και των οστών.
 
Στο σύγχρονο Ιατρείο μας θα βρείτε μία έμπειρη και ευχάριστη ομάδα που ειδικεύεται σε παθήσεις του μυοσκελετικού - νευρολογικού συστήματος που επηρεάζουν την κίνηση και τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενή. Εξυπηρετούμε όλες τις ηλικιακές ομάδες με στόχο την ανάκτηση της λειτουργικότητας του κάθε ασθενή ώστε να διευκολύνουμε τη καθημερινότητά του και να βελτιώσουμε την ποιότητας ζωής του. 

ΠΡΟΛΗΨΗ

ΠΡΟΛΗΨΗ

"Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν". Με την εξατομικευμένη συζήτηση που γίνεται με τον κάθε ασθενή και τις κατάλληλες υποδείξεις στοχεύουμε στην μείωση του κινδύνου επιβάρυνσης της υγείας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Η διάγνωση είναι Ιατρική πράξη και στο κέντρο μας πραγματοποιείται πάντα από εξειδικευμένο Ιατρό με την κατάλληλη κλινική εξέταση και την βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Για όλους εμάς κάθε ασθενής είναι μοναδικός και κάθε θεραπεία που προτείνεται είναι προσαρμοσμένη στις ατομικές του ανάγκες.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στοχεύουμε πάντα στην άμεση και σωστή αποκατάσταση ώστε να διευκολύνουμε τη καθημερινότητα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του ασθενή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ιατρική μονάδα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Ιπποκράτειος Ιατρική Αποκατάσταση στο Ίλιον Αττικής, κύριο μέλημα μας είναι η προσπάθεια καταγραφής όλων των παραμέτρων που μπορεί να συμβάλλουν στην εμφάνιση ενός προβλήματος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ